ООО " ТАНДЕМ ПРОФИ "
ООО " ТАНДЕМ ПРОФИ "
Киев, ул. Ремонтная 8

Плинтус МДФ вудлайн-крем Размеры: 19*55*2800

120 грн
Код 324504
Поставщик ООО " ТАНДЕМ ПРОФИ "
Страна производитель Украина
Единица измерения шт
Оценка

Описание

Плінтус МДФ Торгової Марки «Супер Профіль», як і весь складський асортимент товару, що виробляється - вкритий плівкою ПВХ. Це покриття з найкращими фізико-механічними характеристиками.  Дане покриття стійке до вологості, побутових хімічних засобів для очищення поверхонь, довговічне, та має найвищі захисні показники серед своїх конкурентів.
-Декори  плівки ПВХ з текстурою «під дерево» мають приємну рельєфність та тиснення, що надає Плінтусу багатого привабливого та натуралізованого вигляду.
-Довжина Плінтуса 2,8 метра. 
-Традиційно для всієї продукції фабрики використовуються найбільш високоякісні компоненти. Плінтус виготовляється з МДФ глибинного фрезерування високої щільності. 
-Плінтус легко монтується. Існує навіть можливість кріплення кількома способами.
-В асортименті до Плінтусу також реалізуються спеціальні кріплення.
-Плінтус має надійну, якісну, захищену, безпечну упаковку.
-Плінтус ідеально підходить по кольору до Стінових Панелей ТМ «Супер Профіль», адже покриваються однією й тією ж плівкою ПВХ. 
-Стандартна складська програма на сьогодні нараховує 4 моделі в 21-му кольорі. Всі вони в потрібному обсязі тримаються вже виготовленими на складі.
-Окрім стандартної складської програми, також є можливість виготовлення погонажу будь якої форми –  на Ваше замовлення від 3000 м.п.. На постійній основі виготовляється понад півсотні «заказних» моделей профілю для різних сфер застосування. Чимало з них є ексклюзивними - під замовника. 
-Також, окрім стандартної колекції декорів, практикується розробка і виготовлення погонажу в ексклюзивних кольорах, а також в інших типах покриття. Наприклад фініш плівка, натуральний шпон і т. д.
-Всі ці додаткові опції дають можливість нашому клієнту отримувати не лише популярний складський товар, що доступний всім, в класичному розумінні, але й, при бажанні, розробити власні, унікальні та ексклюзивні моделі як по формі, так і по кольору. І, таким чином, мати власний, неповторний продукт з нашою допомогою! Всі згадані переваги роблять нашу пропозицію по Плінтусу МДФ – однією з найпотужніших і найпривабливіших на ринку!
 
Плінтус МДФ ТМ Супер Профіль відповідає затвердженим державним стандартам – ДСТУ Б В.2.6-150, та технічним умовам – ТУ У В.2.7-16.2-32490658-003:2012. Відповідність цим нормам строго відстежується на кожному етапі виробництва, починаючи з отримання і переробки сировини і закінчуючи умовами складування готової продукції. Екологічність нашої продукції підтверджена заключенням державної санітарно-епідемологічної експертизи Міністерства Охорони Здоров’я України № 05.03.02-04/100088 від 12.10.2012 року.
Оставить комментарий

Комментарии, отзывы

Комментариев ещё нет. Оставить комментарий

Смотрите также

Другие предложения



Рекламные ссылки
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua